Wist je dat ...

zoenen goed is voor de lijn? Hier lees je waarom!

HealthFit in de pubertijd

Omdat je in je pubertijd nog meer voedingsstoffen nodig hebt dan normaal is extra belangrijk juist dan goed en gezond te eten. Je hebt niet alleen voldoende groente en fruit nodig, maar ook in vlees zitten belangrijke bouwstoffen voor je lichaam zoals eiwitten, vitamines, ijzer en goede vetten. Omdat je niet te veel vetten moet eten, maar gevarieerd, is het altijd verstandig om de diverse magere vleesproducten af te wisselen met soorten met een wat andere verhouding.

Zon, zee en... een rode huid?

De zomer komt er weer aan en dat betekent zon, strand en... zonnebrand. Ook als je maar even in zon zit. Een lichte huid kan namelijk al binnen tien minuten verbranden. Ben je toch verbrand? Smeer je niet in met vette crèmes als vaseline maar gebruik aftersun of bodylotion. Vitamine A en E bevorderen de genezing van je huid dus eet af en toe een boterham met leverworst als je thuis komt of spinazie met een bal gehakt. 

Wat je eet straal je uit

Wat je eet heeft invloed op je lichaam. Niet alleen op de binnenkant maar ook op de buikenkant. Vette producten als patat en chocola hebben geen goede uitwerking op je huid, voedsel dat rijk is aan vitamine en mineralen heeft dat wel. De vitamine C die in fruit zit, bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen en laat je huid stralen. 

Wil jij weten hoe je die frisse zomerlook krijgt en hoe je van je puistjes afkomt? Klik hier


DIT IS EEN INITIATIEF VAN STICHTINGVLEES.NL, CONCEPT & REALISATIE SANOMA DIGITAL, DESIGN DC @ SHOP-AROUND.
disclaimer | contact