Wist je dat ...

vrouwen per dag 2000 calorieën nodig hebben en een portie kaasfondue er al 1800 bevat? Klik hier voor meer fun facts.

BeautyBeauty food

Dof haar? Grauwe huid?  Het kan aan je voeding liggen. Wat je eet heeft namelijk niet alleen invloed op de binnenkant van je lichaam maar ook op de buitenkant. Wist je dat vitamine A zorgt voor een mooie huid en gezond haar? De vitamine C in fruit geeft je een stralende huid en gezonde tanden. Collageen, dat in vlees, noten en komkommer zit, zorgt voor een strakke huid en helpt wondjes mooi genezen. Kijk misschien eens wat minder naar je crèmes en wat beter naar je voeding.

Party make-up

Heb je een feestje en wil je er spetterend uitzien? Opgemaakte ogen én lippenstift is vaak een beetje too much. Maak je ogen mooi op door vlak langs de wimpers op je bovenste ooglid een lijn met eyeliner te trekken en vervolgens lekker dik mascara op te doen. Kies hierbij voor een neutrale lipgloss. Of ga juist voor een knalrode lipgloss, maar hou dan je ogen dan simpel met alleen een beetje mascara. Wil je er extra stralend uitzien? Doe dan een klein beetje rode of roze blush op je wangen.

Tijdnood

Ben je opgestaan met vettig haar maar heb je geen tijd meer voor een uitgebreide wasbeurt? Strooi dan wat talkpoeder op je haar, dat absorbeert het vet. Borstel het wel even goed uit. Je kunt je haar ook opsteken en een haarbandje indoen.

Stralend bruin

Hoewel je je met een kleurtje vaak aantrekkelijker voelt, moet je oppassen met te veel zon. Zon is op de lange termijn namelijk heel slecht voor je huid. Dat je lichaam zon nodig heeft om vitamine D aan te maken is geen excuus om eindeloos te zonnebaden, omdat je lichaam hiervoor aan een paar minuten zon al genoeg heeft. Bovendien, als je gevarieerd eet, haal je vitamine D ook uit je voeding. Wil je toch een kleurtje? Gebruik een zelfbruinende dagcrème en bodylotion.

Benieuwd hoe je fit wordt terwijl je tv kijkt? Bekijk het fitnessmagazine!


DIT IS EEN INITIATIEF VAN STICHTINGVLEES.NL, CONCEPT & REALISATIE SANOMA DIGITAL, DESIGN DC @ SHOP-AROUND.
disclaimer | contact