Wist je dat ...

je door te sporten beter kunt leren? Check hier waarom!

Fit celebs


Altijd al willen weten wat Lindsay Lohans beauty geheim is en hoe Jennifer Lopez haar beroemde bilpartij in vorm houdt? Check hier hoe de sterren in shape blijven!


Kelly Osborne, bekend als de wat mollige dochter van rocklegende Ozzy Osborne, verscheen vorige jaar ineens slank en afgetraind op de rode loper. Niet alleen door zich fanatiek op Pilates te storten maar ook door voor het slapen een gezonde, suiker- en vetvrije snack eten, zoals een appel. Volgens Kelly houdt dit gedurende de nacht haar stofwisseling actief. Klinkt leuk, maar of het ook echt waar is…? (nu.nl)


Jennifer Love heeft een slimme anti-snack truc. Om te veel eten en snacken tegen te gaan zorgt ze er gewoon voor dat haar koelkast niet te vol zit. Ook sport ze veel. Ze gooit er tijdens haar vakanties zelfs wat lichaamsbeweging in, op vakantie huurt Jennifer namelijk geen fiets of auto maar ontdekt ze de omgeving rennend. (www.healthyhollywood.com)

Anna Lynne McCord, de sexy beachbabe uit de hitserie 90210, heeft een druk leven dus combineert uit tijdnood gezelligheid en sport. Zo maakt ze lange wandelingen met vrienden of gaat ze met hen joggen of vollyballen op het strand. (www.healthyhollywood.com)

Als je dacht dat kickboksen alleen voor mannen was heb je het mis. Jessica Alba brengt namelijk heel wat uur in de boksring door. Ook doet de zangeres niet aan afhaal - of kant en klaar maaltijden maar zweert ze bij zelf koken. Gezond en het liefst met biologische producten. (mynippon.com)


Om fit te blijven doet Jennifer Lopez, net als Madonna en vele andere celebs, fanatiek aan yoga. Daarnaast eet ze veel proteïne, dat dus ook in vlees zit. Jennifer probeert niet te veel te eten en roken doet ze al helemaal niet. Een glas wijn op een feestje kan toch moeilijk weerstaan, maar als ze drinkt houdt ze het bij een of twee glazen. (mynippon.com)

Melody Klaver’s beauty food geheim is als volgt: ze doet elke ochtend wat lijnzaad of tarwezemelen in haar pap. Ook drinkt ze veel brandnetelthee, voor een mooie huid. (www.lekkerbelangrijk.nl)


Cameron Diaz en Gisele Bünchen zijn geen fan van de sportschool, zij sporten liever buiten. Deze meiden zijn behoorlijk stoer, zo doet Cameron aan surfen, klimmen en snowboarden en Gisele aan volleybal aan extreme sports. (mynippon.com)

Omdat overgewicht in Amerika kennelijk nu ook al honden treft, gaan niet alleen de celebs maar ook hun honden aan de workout. Bij de PetFit workout worden baas en hond tegelijk getraind door middel van power walking and trap-klim-routines. De celebrities staan er al voor in de rij… (ivillage.com)


DIT IS EEN INITIATIEF VAN STICHTINGVLEES.NL, CONCEPT & REALISATIE SANOMA DIGITAL, DESIGN DC @ SHOP-AROUND.
disclaimer | contact