Wist je dat ...

je door te sporten beter kunt leren? Check hier waarom!

new asset

Italiaanse salade met varkenshaasjes

Bereiding:

Rooster de pijnboompitten drie minuten in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bestrooi de varkenshaasjes met wat peper, vouw het dunne uiteinde van het haasje dubbel en bind dit vast met keukentouw, zodat het varkenshaasje overal even dik is. Verhit boter in een koekenpan en bak het varkenshaasje in ongeveer twaalf minuten rondom bruin en rosé. Bestrooi licht met zout. Verdeel de sla over vier borden, snij de varkenshaas in dunne plakken en verdeel deze over de borden. Besprenkel het vlees met olijfolie, citroensap en peper en verdeel er tot de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten over. Lekker om te serveren met wat plakjes ciabatta brood.

Ingrediënten:

  • - 500 g varkenshaas
  • - 50 g pijnboompitten
  • - 50 g boter
  • - 75 g sla (gemengde, met rucola)
  • - 50 g verse Parmezaanse kaas
  • - 4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
  • - 2 eetlepels citroensap

Voorbereidingstijd:
Bereidingstijd: 25 min

DIT IS EEN INITIATIEF VAN STICHTINGVLEES.NL, CONCEPT & REALISATIE SANOMA DIGITAL, DESIGN DC @ SHOP-AROUND.
disclaimer | contact