Wist je dat ...

zoenen goed is voor de lijn? Hier lees je waarom!

new asset

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Bereiding:

Doe het lamsgehakt, de sjalotjes, de knoflook en de pesto in een kom en kneed deze met wat zout en peper goed door elkaar. Maak hiervan vier grote burgers van ongeveer 2 cm dik. Bestrijk de burgers met olie en grill ze op de BBQ of bak ze in een pan, ongeveer 4-5 minuten per kant. Leg op elke burger een plak mozzarella en een plak tomaat en laat de kaas zachtjes smelten. Haal de burgers van de BBQ of uit de pan en serveer ze met wat salade tussen twee stukken Turks brood.

Ingrediƫnten:

  • - 500 g lamsgehakt
  • - 1 teentje knoflook (geperst)
  • - 2 eetlepels olie
  • - 1 eetlepel pesto
  • - 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
  • - 1 vleestomaat (in plakken)
  • - 1 mozzarellakaasje (in 4 plakken)
  • - 1 klein Turks brood (in 4 punten)
  • - 1 zak gemengde sla met rucola

Voorbereidingstijd:
Bereidingstijd: 25 minuten

DIT IS EEN INITIATIEF VAN STICHTINGVLEES.NL, CONCEPT & REALISATIE SANOMA DIGITAL, DESIGN DC @ SHOP-AROUND.
disclaimer | contact